новини

Трета среща с консулатнтите за проектно предложение

Днес, 18 ноември, 2010 година, се провежда трета среща между БАЗФ и консултанската фирма за изготвяне на проектно предложение по ОП Конкурентноспособност - Подпомагане на клъстерите. На срещата ще приъстват председателят на БАЗФ - Петър Ангелов, юристът и членове на БАЗФ.

Дневен ред:

1.       Коментар и приемане на бюджета по К1 и К2. С намалянето му да се прехвърли разликата към приоритет 1, мярка 1 във Финансовата таблица от Стратегията на БАЗФ. Също и от мярка 2, приоритет 1, ако няма достатъчно  документирани предложения от членове.

2.       Коментар за собствен принос по К3. Има питания от членове дали ипотекиран имот, личен имот или фитнес оборудване, както и пари по счетов. баланс могат да бъдат "собствен принос". Ако да, с какви документи се показват/доказват?

3.      Взимане окончателно решение за или против обявявне в ДВ свикване на Общото събрание на БАЗФ за приемане на новите членове.

4.      Отчет на председателя на БАЗФ за извършената дейност по Плана за действие.

5.      Други

1.    П1
-Коментираме и приемаме бюджета по К1 и К2. С намалянето му да се прехвърли разликата към мярка 2 приоритет 1 от ФТ на СТР. Базф за изграждане на нискотар. центр. Също и от мярка 1, ако няма дост. документирани предложения от членове.
-Коментар за собствен принос по К3. Има питания от членове дали ипотекиран имот, личен имот или фитнес оборудване, както и пари по счетов. баланс могат да бъдат "собствен принос". Ако да, с какви документи се показват/доказват?
-Взимане окончателно решение за или не обявявне в ДВ свикване на ОС за приемане на новите членове.
-Отчет на Председателя на БАЗФ за извършената дейност по АР
-др.

На 18.09 във Варна се проведе годишната обща среща на БАЗФ

На 18.09 във Варна се проведе годишната обща среща на БАЗФ.

Председателят представи отчет за дейността на БАЗФ от създаването й досега, както и финансов отчет.
Също беше приета с пълно мнозинство "Стратегия за развитие на БАЗФ за 2010-2020г.".
На срещата освен настоящи членове, присъстваха и др. представители на индустриятя от Бургас, София и  Русе - оператори, доставчици на оборудване.

Благодарности на домакините от "Ориндж фитнес" за представеното домакинство!

Трета среща на Българската Асоциация за Здраве и Фитнес

Уважаеми колеги,

Напомняме ви за провеждането на уговорената трета среща на Българската Асоциация за Здраве и Фитнес, която ще се проведе

на 18 септември, 2010 - събота  

от 14:00 часа в Ориндж Фитнес 

с адрес: град Варна, ул.Никола Вапцаров 3 В


Тя ще се проведе по време на Фитнес Фестивала във Варна на 17 – 19 септември 2010 год. (http://www.iffvarna.bg/),  на който всички са добре дошли! 

Безвъзмездно финансиране на БАЗФ до 2 000 000 лв.

Уважаеми колеги,

Получаваме прекрасна възможност за безвъзмездно финансиране на БАЗФ и всички нейни пълноправни членове по програма на Европейския фонд за регионално развитие!

Размерът на това финансиране може да бъде до 2 000 000 лв.!

Приемането на нови членове става чрез попълване на формуляра онлайн в страницата на БАЗФ на следния линк:
http://bahf.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=7 и заплащане на съответния членски внос.

Удобна възможност за представяне на новите членове е на общото събрание на БАЗФ, което ще бъде проведено по време на Фитнес Фестивала във Варна на 17 – 19 септември 2010 год. (http://www.iffvarna.bg/) и на които всички сте добре дошли! 

Онези от вас, които  се интересуват по-подробно от процедурата за подбор на проекти: „Подкрепа за развитието на клъстерите в България” по Оперативна програма "Конкурентноспособност" на Европейските фондове за регионално развитие, могат да посетят  http://www.eufunds.bg/bg/page/58?programme=4&status=1&id=365.


Поздрави,
 
Петър Ангелов

Председател
Българска Асоциация за Здраве и Фитнес - БАЗФ

Международен фитнес фестивал

На 17 - 19 септември ще се проведе поредният Международен фитнес фестивал с партньорството на БАЗФ - Българската Асоциация за Здраве и Фитнес в град Варна.

Той е адресиран към всички привърженици на активния начин на живот, към управленци, мениджъри, инструктори, персонални треньори, сътрудници на спортни компании и фитнес-клубове .

Фестивалът им предоставя възможност да повишат своята компетенция и да се запознаят с последните тенденции в тази област, да участват в тренировки, водени от международно признати презентьори, в неформална среда да се запознаят с колеги от сектора, с доставчици на професионално оборудване, стоки и услуги за фитнес клубове.

Цели на мероприятието са:

• Привличане на хора от всички възрастови групи към системни занимания със спорт, към активно и здравословно провеждане на свободното време;
• Привличане на медиите към пропагандиране на здравословния начин на живот;
• Популяризиране на оздравителни и танцувални класове, запознаване с модерни фитнес програми, обмен на международен  опит и най-съвременни технологии в областта на  фитнеса и спорта;
• Популяризиране на идеята, че грижата за здравето може да бъде забавна, че може да се превърне в  празник за душата.

Повече информация можете да откриете на http://www.iffvarna.bg

Още статии...

Страница 9 от 10

9